Carnea de vită e o sursă importantă de proteine
Numeroase alimente ne ajută să slăbim tocmai pentru că măresc prin consum senzația de sațietate.
Așa cum spuneam în rândurile de mai sus legat de ouă se întâmplă și în cazul consumului de carne de vită sau cartofi. De la ouă mergem iată mai departe la carnea de vită.

A?a cum spuneam în rândurile de mai sus legat de ou? se întâmpl? ?i în cazul consumului de carne de vit? sau cartofi. De la ou? mergem iat? mai departe la carnea de vit?.
Aceast? carne e foarte bine a se consuma indiferent c? suntem sau nu suntem la cur? de sl?bire.
Buc??ile de carne de vit? cur??ate de gr?simi sunt o important? surs? de proteine ?i fier, elemente de maxim? importan?? pentru buna func?ionare a organismului.
Cartea de vit? se poate asorta foarte bine cu cartofii. În cantit??i moderate, cartofii nepr?ji?i, desigur, sunt o surs? important? de fibre, potasiu ?i vitamina C. Cartofii se pot g?ti cu ulei de m?sline presat la rece. Adaosul de gr?sime din acest tip de ulei încetine?te absorb?ia carbohidra?ilor din cartofi.