Când plăcerea e de partea mea

  Ce este pe cât de blamată, pe atât de “savurată”, presupus vinovată pentru părul care începe să crească brusc în palmă şi pentru diferite maladii psihice care îi cuprind rapid pe cei care o practică?

  Vă mai spun că se aude că duce la epilepsie, la orbire şi, în plus, ar da nişte groaznice dureri de cap.

  Incredibil cât de multe mituri circulă şi acum despre masturbare şi cum ea este încă un subiect cu care nu ne simţim deloc confortabil şi pe care îl discutăm – dacă îl discutăm vreodată – cu voce joasă şi privire mai coborâtă.

Despre masturbare – Ce este pe cât de blamată, pe atât de “savurată”, presupus vinovată pentru părul care începe să crească brusc în palmă şi pentru diferite maladii psihice care îi cuprind rapid pe cei care o practică?

Vă mai spun că se aude că duce la epilepsie, la orbire şi, în plus, ar da nişte groaznice dureri de cap.

Incredibil cât de multe mituri circulă şi acum despre masturbare şi cum ea este încş un subiect cu care nu ne simţim deloc confortabil şi pe care îl discutăm – dacă îl discutăm vreodată – cu voce joasă şi privire mai coborâtă.

Despre masturbare

Tabuul masturbării se păstrează aproape intact în timp ce studiile medicale încearcă să ne convingă că nu este cel mai rău lucru de pe lume, ba dimpotrivă.

Masturbarea este o cale excelentă de a ne cunoaşte pe noi înşine, de a deveni mai buni în viaţa intimă pentru că ne-am învăţat trupul, de a avea orgasme.

Medical vorbind, previne cancerul la prostată, aşa cum spun mai multe cercetări, şi îmbunătăţeşte sănătatea cardiovasculară prin numărul de orgasme de care ne bucurăm.

Ne eliberează de stres, ne schimbă în bine starea de spirit, ne întăreşte relaţia cu noi înşine şi cu partenerul(partenera).

Acum ca ştim despre masturbare, haideţi sa nu mai fim asa de pudici si sa gustam din bucuriile vieţii, in definitiv, tot ce ne face sa ne simtim bine, este premis, dar cu masură.

 

(Visited 52 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107