De Ziua Îndrăgostiţilor spune-i cât de mult îl apreciezi cu ajutorul unor cadouri pentru el

cadouri pentru el

Aşa cum ne-am obişnuit în fiecare an, data de 14 februarie are o semnificaţie specială. Este data la care sărbătorim iubirea în toate formele sale. Şi, cum această zi specială nu poate să fie sărbătorită altfel decât în compania lui, profită de ocazie şi pregăteşte cadouri pentru el. Nu numai că îl vei surprinde dar îi vei putea şi arăta cât de mult îl apreciezi.  Şi că nu se rezumă totul la a primi tu cadouri din partea lui.

Însă, te macină constant întrebarea legat de ce ai putea să îi cumperi.  Dacă ai decis să fie acelaşi cadou ca anul trecut atunci aceasta este cea mai neinspirată idee. Pentru a găsi cadouri pentru el de Valentines Day a sosit momentul să te informezi bine.

Bărbaţii se împart în patru categorii mari şi late:

  • cei care nu apreciază Ziua Îndrăgostiţilor dar o sărbătoresc de dragul tău
  • cei care o sărbătoresc, nu le place dar se lamentează continuu în ideea de a scăpa anul viitor
  • cei care nu o sărbătoresc, nu le place şi nu le poţi scoate ideea din cap orice ai face
  • cei cărora nu le place şi protestează vehement că nu merită sărbătorit ceva importat

Indiferent din ce categorie ar face mai mult ca sigur îşi doreşte să primească ceva în ciuda protestelor vehemente. Desigur, dacă spune în mod constant că nu apreciază această sărbătoare şi nu vrea nici un cadou nu îl crede pe cuvânt. Nu va ţopăi de bucurie când îi vei da cadoul pentru că nu îşi va arăta sentimentele. Nu trebuie să te dezamăgeşti dacă nu face asta însă, gestul va fi înregistrat.

Indiferent de situaţie iată cum trebuie să procedeziŞ

  • accepţi realitatea că trebuie să îi cumperi totuşi ceva
  • alegi ceva inedit şi speri să nu fi scos cardul din portofel degeaba
  • aştepţi momentul potrivit pentru a-i oferi cadoul, nu atunci când vine supărat de la servici

Dacă e rudă cu Grinch atunci în mod clar nu va aprecia să îi faci cadouri pentru el fix în ziua respectivă. În acest caz este mai bine să îi oferi ceva cu două trei zile înainte. Şi, dacă va vedea cât de mult te-ai străduit să îi faci o surpriză atunci sunt şanse să nu lase gestul nepremiat.

Acum, tot secretul este să găseşti acel ceva inedit. Acestea sunt acele lucruri care să îl surprindă în mod plăcut. Şi aici nu vorbim despre a găsi produse imposibile. Este nevoie doare de puţină creativitate şi să ascultaţi de dorinţele sale.

Un bărbat nu are o conexiune atât de specială cu această sărbătoare aşa cum are o femeie. Tocmai de aceea este nevoie să se opteze pentru cadouri pentru el precum un binoclu, cutii pentru ceasuri, seturi pentru vin, cadouri amuzante, un bar sub forma de glob pământesc şi multe alte astfel de idei interesante. Sau, dacă are un hobby arată-i că îl susţii până la capăt chiar dacă ţie nu îţi place foarte mult. Se va bucura nespus de mult pentru astfel de cadouri pentru el şi poate chiar va renunţa şi el la flori şi ciocolată.

Tu cât de mult îl iubesti? spune-ne aici

(Visited 65 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107