Cadou pentru el- cadouri bărbați

cadouri bărbați

Cadouri bărbați – Cadou pentru el-  Ce cadou prefera barbatii – Ce cadou sa-i fac – O dilemă mai puțin discutată

 

Iată că mă aflu pe zeci de forumuri de discuții, site-uri cu cadouri și bloguri de profil încercând să îmi dau seama cam ce ar putea să îi placă unui bărbat de Crăciun drept cadou. Dacă îi întrebi pe ei cu siguranță răspunsul nu este cel așteptat de tine. Nu poți cumpăra acea mașină nouă sau calculatorul după care au suspinat un an întreg. Și totuși nu poți să îi cumperi un cadou banal mai ales că tu știi că el îți va face cadou acea pereche de cercei grozavă sau abonamentul la spa pentru a te răsfăța în voie ori de câte ori îți dorești.

 

Cadou pentru el- Ce cadou prefera barbatii – Ce cadouri își doresc bărbații?

 

Pot să îți spun că un bărbat cel mai mult își dorește un gadget pe care să îl folosească cu plăcere și aici vorbim despre un smartwatch, un set de scule multifuncțional și multe alte cadouri bărbați deosebit de interesante. În momentul în care îi alegi cadoul este bine să ții cont și de preferințele sale.

Poate că în funcție de cum îl cunoști tu, nu va fi suficient să alegi un set de căciulă cu fular.

Dacă știi despre el că preferă băuturile rafinate atunci cu siguranță poți opta pentru cadouri bărbați de acest tip. Acum este momentul să începi să te documentezi despre  băuturile fine pentru a putea să îi oferi ceva deosebit și nu o băutură ieftină cumpărată de la supermarketul de la colț.

Trebuie să recunoaștem că în materie de cadouri bărbați opțiunile sunt la fel de multe ca și în cazul femeilor dar având în vedere că suntem mai puțin experimentate atunci este destul de greu să determini ce îi place cu adevărat.

Dacă știi despre el că nu preferă cadouri bărbați foarte scumpe și este destul de modest atunci cu siguranță acesta nu este momentul în care să îi cumperi cel mai luxos model de ceas sau ultimul gadget apărut pe piață. Și mai ales dacă sunteți de față cu prietenii și rudele care i-au cumpărat cadouri mai puțin costisitoare se va simți stânjenit și este posibil să nu aprecieze atât de tare inițiativa ta decât dacă este ceva ce și-a dorit de foarte multă vreme.

 

Cum determini ce preferă?

 

În schimb, atunci când pornești la marea vânătoare de cadouri bărbați va trebui să te documentezi din timp despre preferințele lui. Acest lucru înseamnă să îl cunoști mai bine din toate punctele de vedere. Dacă este vorba despre soțul sau logodnicul tău lucrurile stau mult mai simplu întrucât deja îl cunoști mai bine decât oricine altcineva.

Dacă relația este proaspătă atunci poți întreba persoane apropiate cum este un prieten sau un membru al familiei.

Cand vine vorba despre cadouri bărbați lucrurile stau destul de simplu, în general nu își doresc nimic complicat și trebuie să aibă un grad de utilitate crescut. Așadar, optează întotdeauna pentru acele cadouri bărbați care îl caracterizează și știi că și-ar dori.

Dacă îi cumperi ceva care nu știi dacă este potrivit pentru el atunci singurul lucru pe care îl vei obține este să îți mulțumeasă și să se depună apoi praful pe el.

 

(Visited 54 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107