Bypass-ul gastric ne scapă de excesul de grăsime

  Rămânem și în cele ce urmează tot la intervențiile chirurgicale care ne ajută să scăpăm de kilogramele în plus și ne oprim la o intervenție cunoscută de foarte multe persoane, chiar dacă doar din auzite.

  E vorba de bypass-ul gastric. Ce este acesta?

Bypass-ul gastric

Bypass-ul gastric – Rămânem şi în cele ce urmează tot la intervenţiile chirurgicale care ne ajută să scăpăm de kilogramele în plus şi ne oprim la o intervenţie cunoscută de foarte multe persoane, chiar dacă doar din auzite.

E vorba de bypass-ul gastric. Ce este acesta?

 

Bypass-ul gastric – E un timp de operaţie ce presupune de fapt scurtcircuitarea stomacului, care e împărţit în două compartimente, unul în continuarea esofagului, iar celălalt complet separat.
Alimentele ocupă primul compartiment şi nu mai ajung în al doilea.

Tranzitul intestinal e asigurat de conectarea unei părţi din intestin la stomac, care va prelua alimentele pe care le consumăm.
Prin acest bypass gastric se pierde până la 80% din excesul de grăsime.
Pacientul mănâncă puţin, însă neselectiv, în condiţiile în care grăsimile şi zaharurile nu trec prin suprafaţa de intestin ce face posibilă absorbţia lor.

Persoana se satură foarte repede şi prin urmare nu poate mânca mult.

(Visited 237 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107