Boyfriend Look – sex appeal în haine comode

boyfriend-look1În utima vreme conceptul de Boyfriend Look – a încetățenit în vocabularul vedetelor, al creatorilor de modă și al femeilor din întreaga lume.
   Dacă la început mulți priveau cu scepticism acest stil vestimentar, azi el este preferat de multe reprezentante ale sexului frumos. Boyfriend Look înseamnă „înfățișarea, stilul iubitului”, înseamnă să te îmbraci cu haine cu croială masculină. Și totuși, Boyfriend Look emană sex appeal și te transformă într-o apariție  chic, ieșită din tiparele feminității.

Boyfriend Look

boyfriend-look1

Boyfriend Look

În utima vreme conceptul de Boyfriend Look – a încetăţenit în vocabularul vedetelor, al creatorilor de modă şi al femeilor din întreaga lume.
Dacă la început mulţi priveau cu scepticism acest stil vestimentar, azi el este preferat de multe reprezentante ale sexului frumos. Boyfriend Look înseamnă „înfăţişarea, stilul iubitului”, înseamnă să te îmbraci cu haine cu croială masculină. şi totuşi, Boyfriend Look emană sex appeal şi te transformă într-o apariţie  chic, ieşită din tiparele feminităţii.

 

Şi totuşi, îţi garantăm că, adoptând o astfel de ţinută, vei fi mai feminină ca oricând. Nu ne crezi? Aruncă o privire la apariţiile vedetelor precum Katie Holmes, Reese Witherspoon, Jessica Alba sau Charlize Theron. Unde mai pui că te vei simţi comodă.

Dacă încă acest stil nu te- a cucerit, însă ţi face cu ochiul şi nu ştii de unde să începi, îţi vindem noi câteva tipsuri.

boyfriend-look2Împrumută blugii iubitului tău
Cea mai bună parte a acestei şinute e că nu va trebui să cheltuieşti niciun ban în plus pentru a o obţine. Ai nevoie doar de ajutorul, de bună voinţa…iubitului tău. Aruncă o privire în şifonierul iubitului tău şi împrumută o pereche de blugi de-ai lui.

Cu aspect uzat, largi şi de preferat cu cusături sau rupţi. Toate acestea vor adaugă un plus de caracter ţinutei tale.

Cu siguranţă îţi vor fi lungi, dar nici nu concepem un Boyfriend Look fără manşetă. Iar ţinuta poate fi uşor adaptatş pentru zi, sau pentru seară.

În timpul zilei poartă balerini sau sandale cu talpă joasă, dar care să fie extrem de feminine, astfel încât să contrasteze cu natura masculină a jeanşilor.

Pentru o ţinută sexy, încalţă o pereche de pantofi cu toc cui. Partea de sus a ţinutei trebuie să fie de asemenea finuţă. Îmbracă o bluză dantelată, pe corp.

Dacă optezi pentru un maiou de bumbac, simplu, apelează la bijuterii. Un colier masiv sau o perche de cercei candelabru vor da un plus de stilţinutei tale.Extra tip- nu uita de sacoul cu croială masculină.
Cămaşa masculină transformată în rochie. Eşti sceptică în privinţa acestei ţinute? Nu ai de ce, pentru că ea face ravagii printre vedetele de la  Hollywood şi chiar arată surprinzător.

Împrumută o cămaşă simplă a iubitului, adaugă o curea pe talie şi o pereche de pantaloni scurţi de blugi sau colanţi. Îţi garantăm un  Boyfriend Look de milioane.

(Visited 129 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107