Blugii potriviți siluetei tale

blugi1Achiziționarea unei perechi de blugi te poate aduce într-o dilemă.

Dacă ai un corp de invidiat, poate orice model ți se va potrivi, însă dacă ai șolduri late, burtică, dacă nu ai forme deloc sau dimpotrivă, atunci alegerea unui model de blugi potrivit poate fi foarte dificilă.

Blugii potriviți siluetei tale

blugi1

Blugii potriviți siluetei tale Achiziţionarea unei perechi de blugi te poate aduce într-o dilemă.

Dacă ai un corp de invidiat, poate orice model ţi se va potrivi, însă dacă ai şolduri late, burtică, dacă nu ai forme deloc sau dimpotrivă, atunci alegerea unui model de blugi potrivit poate fi foarte dificilă.

 

blugi2Dacă ai burtică – Blugii potriviți siluetei tale
Iată cea mai des întâlnită problemă a unei femei, mai ales dacă ai depăşit vârsta de 30 de ani sau ai născut. Însă acest mic detaliu nu trebuie să te oprească să te bucuri de confortul blugilor. Alege blugi cu talie înaltă, care se termină sub buric, la 20-21 de cm de tur. De asemenea, blugii cu puţin elastan sau lycra în ei (cam 3%) pot oferi un efect de liposucţie, mai ales dacă au banda din jurul taliei mai lată. Te ajută foarte mult blugii cu cracul mai larg, mai ales pe copase şi pulpe, pentru a nu scoate în evidenţă lăţimea abdomenului. Blugii uşor evazaţi sunt ideali pentru echilibru. Ajută şi blugii care se încheie în două rânduri de nasturi. Dacă îţi doreşti o pereche de blugi pe picior, atunci optează pentru o bază mai strâmtă, dar să fie puţin mai largi pe pulpe. Buzunarele blugilor trebuie să fie cât mai complicate în cazul tău, ca să atragă atenţia de la zona cu probleme. Recomandate sunt cele cu dublă cusătură ţi cu o linie pe mijlocul lor.

blugi3Dacă ai silueta de clepsidră – Blugii potriviți siluetei tale
Cu cât mai generoase sunt curbele tale, cu atât blugii trebuie să aibă o talie mai înaltă la spate. Partea bună este că silueta ta are un avantaj – talia micuţă. Caută blugi cu o linie a taliei bine conturată. Vei observa  cum  cusătura  pe talie  este uşor curbată, aceasta va evidenţia talia ta micuţă şi nu va exagera lăţimea sânilor sau a bazinului.Problema de care trebuie să te fereşti apare atunci când te apleci, de aceea blugii trebuie să fie mai înalţi la spate. Blugii drepţi sunt excelenţi pentru tine, dar şi cei cu talia joasă. Dacă  vrei  blugi skinny,  alege  o formă conică, mai largi pe coapse. Buzunarele potrivite pentru o siluetă clepsidră sunt cele simple, care nu încarcă partea dorsală dar o evidenţiază. Alege cusături simple şi fereşte-te de inserţii de ţinte sau broderii complicate. Dacă totuşi preferi modele mai deosebite, alege detalii mai delicate.

blugi5Dacă ai şolduri şi coapse late – Blugii potriviți siluetei tale
Ca şi în cazul siluetei clepsidră, problema ta cea mai mare este când te apleci.  Trebuie să cauţi blugi cu o talie mai înaltă la spate, dar nu mai mică de 20 de cm de la turul pantalonilor. Linia din talie trebuie să se termine la buric, astfel încât să nu ‘taie’ din corp exact acolo unde este mai lat. Pentru o susţinere puternică a coapselor optează pentru un material mai rigid, care să aibă mai puţin de 2% material elastic. Caută modelele care au o lăţime mai mare pe coapse decât în talie. Buzunarele trebuie să  existe neapărat în cazul tău, evită blugii fără buzunare la spate. Însă alege modele de buzunare cât mai simple în interior, definite de cusături duble. Ideea buzunarelor este să întrerupă puţin din lăţmea şoldurilor,dar să nu încarce.

blugi6Dacă ai o siluetă subţire – Blugii potriviți siluetei tale
Înseamnă că ai o siluetă de invidiat şi orice model de blugi şi se potriveşte, de la cei cu talie joasă la cei skinny şi cu buzunare încărcate. Cei care te complimentează cel mai bine sunt cei skinny cu talia la jumătatea distanţei dintre buric şi tur. Trebuie să creezi iluzia de curbe. Astfel, blugii cu crac mai lat jos sunt ideali, fie că sunt evazaţi sau uşor drepţi. Buzunarele trebuie să te ajute să creeze forme şi ai trei opţiuni: lipsa buzunarelor, care lăţeşte bazinul, buzunare mici, care evidenţiaz? forma rotundă a posteriorului şi buzunare foarte încărcate care măresc vizual partea posterioară.

(Visited 141 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107