Blugi femei – Eternii blugi pentru femei

blugi femei

Blugi femei – Eternii blugi pentru femei te ajută să fii originală în orice situație

 

Cine nu are cel puțin o pereche de blugi femei în garderobă mâna sus! Ei bine, toate dintre noi avem o mulțime de modele de blugi femei în dulap în diverse stiluri și culori.  Nu degeaba se spune că este o piesă vestimentară eternă acceptată în orice circumstanță, mai puțin în mediile business sau petreceri classy.

 

Indiferent de stilul tău blugii vor fi o adiție bună pentru orice ținută

 

Indiferent dacă vorbim despre o ținută casual sau despre una smart casual, o piesă vestimentară din denim este întotdeauna bine venită. Și nu ne vom plictisi niciodată de blugi femei pentru că poate fi reinterpretat într-un infinit de moduri și poate fi integrat cu ușurință în orice stil vestimentar.

În funcție de stilul tău poți alege să porți orice model de blugi femei incepand de la cele cu croiala clasica pana la cele skinny. Orice model ai alege îți va fi destul de simplu să realizezi combinații originale și interesante.

Cum moda se schimbă de la un sezon la altul este destul de greu să fii mereu în tendințe. Putem spune că denimul este una dintre puținele țesături care au putut să treaca testul timpului și să rămână în tendințe indiferent de abordările prin care a trecut. În anumite circumstanțe este acceptat și pentru a compune o ținută business dar în mediile în care există un dress code foarte bine stabilit este destul de greu să îi găsesși locul sau poate chiar deloc.

În orice caz, anul acesta este chiar recomandat să porți cât mai multe haine din denim. Chiar dacă este vorba despre un simplu tricou alb și o pereche de blugi femei albaștri, așa cum în anii `50 James Dean a promovat look-ul, efectul va fi unul mai mult decat surprinzător dar și cool.

 

 

Fii senzațională indiferent de combinația pe care o faci

 

Moda străzii, așa cum este denumită categoria din care fac parte astfel de piese vestimentare, nu urmează reguli ci le încalcă. Dacă întotdeauna ți-a plăcut nonconformismul atunci cu siguranță o pereche de blugi femei își vor face efectul și te vor propulsa printre cele care apreciază genul acela de modă puțin mai rebelă.

Pentru un look relaxat îți propunem să încerci să porți o pereche de blugi femei skinny cu o cămașă oversized. Așa ți-ai compus o ținută casual pe care să o porți în timpul weekend-ului și pe care o vei aprecia în momentele în care te-ai săturat de costum și pantofi.

Chiar și cele care preferă un look mai feminin și ușor elegant nu au fost uitate pentru că dacă folosești cum trebuie o pereche de blugi femei, poți obține orice fel de stil vestimentar fără să depui prea mult efort.

Indiferent de stilul pe care îl ai, contează foarte mult și ce accesorii folosești.

Așadar, nu uita de regulile pe care le impune o anumita ținută și utilizează-le în scopul de a le combina cu piese vestimentare din denim.

Blugii nu se vor demoda niciodată și vei putea să fii mereu îmbrăcată comod în orice situație. Poți încerca o mulțime de combinații și stiluri, poți chiar să îți pui amprenta personală asupra ținutei și nu vei fi niciodată plictisită să îi porți.

(Visited 159 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107