Blugi care se potrivesc perfect cu silueta ta

  Majoritatea femeilor în- I Anul VII tâmpină o problemă majoră când vine vorba de alegerea unei perechi de blugi, deoarece nu toate modelele sunt destinate pentru toate tipurile de siluete.
  Marii stilişti ne dau câteva ponturi în alegerea modelului care să se potrivească perfect cu silueta noastră.

Blugi care se potrivesc perfect cu silueta ta

Blugi care se potrivesc perfect cu silueta ta – Majoritatea femeilor întâmpină o problemă majoră când vine vorba de alegerea unei perechi de blugi, deoarece nu toate modelele sunt destinate pentru toate tipurile de siluete.
Marii stilişi ne dau câteva ponturi în alegerea modelului care să se potrivească perfect cu silueta noastră.

 

Silueta de clepsidră ? Blugi care se potrivesc perfect cu silueta ta

Dacă ai curbe şi nu ştii ce pereche de blugi şi se potriveşte cel mai bine, atunci cea mai bunp alegere este modelul cu talie înaltp în spate.

Silueta ta are însă şi unavantaj: talia micuţă.
Blugii care şi se potrivesc de minune sunt cei cu talia conturată, care au o cusătură curbat?ă pe talie şi nu îţi scot în evidenţă lăţimea bazinului sau a sânilor.

Buzunarele trebuie să fie cu desăvârşire simple şi nu evidenţiate.

Burtica ? Blugi care se potrivesc perfect cu silueta ta

În mare parte aproape toate femeile care au trecut de vârsta de 30 de ani sau au născut întâmpină această problemă, însă dacă urmăm câteva sfaturi cu siguranţă nu vom da greş si vom reuşi să ne punem în evidenţă silueta în modelul potrivit.
Blugii cu talie înaltă care se termină sub buric se potrivesc de minune cu silueta ta, însă să nu uităm şi de blugii cu puţin lycra care oferă un efect de liposucţie.
Pentru femeile care îşi fac grijă în privinţa lăţimii abdomenului, blugii cu cracul mai larg sunt soluţia perfectă.

Siluetă subţire ? Blugi care se potrivesc perfect cu silueta ta

Spre deosebire de femeile care au o siluetă în formă de clepsidră şi încearcă să ascundă curbele, cele cu o siluetă subţire trebuie să creeze o iluzie de curbe.
Blugii cu crac mai lat jos sunt cei care se potrivesc de minune, pot fi chiar puţin evazaţi sau drepţi.

Buzunarele acestora sunt cele care dau tonul de curbe, aşa că în primul rând trebuie să dăm o importanţă mai mare buzunarelor şi să ştim că avem doar trei opţiuni pentru alegerea unei perechi care să se potrivească de minune pe corpul nostru.
Cele trei opţiuni care trebuie să le luăm în considerare în alegerea unei perechi de blugi pentru corpul nostru subţire sunt blugii fără buzunare care dau o iluzie de
bazin lat, buzunarele mici care scot în evidenţă forma rotundă a posteriorului ţi buzunarele încărcate care măresc vizibil forma acestuia.

Şoldurile şi coapsele late ? Blugi care se potrivesc perfect cu silueta ta

Multe dintre noi întâmpină această problemă, dar stiliştii ne recomandăcu desăvârşire modelele de blugi cu talie înaltă şi care să se termine sub buric.

Materialul trebuie să fie rigid şi să conţină mai puţin de 2% elastic iar modelul blugului să aibă o lăţime mai mare pe coapsă decât pe talie.
Buzunarele joacă un rol important şi la acest model iar în acest caz sunt necesare să fie cât mai simple, rolul lor fiind acela de a întrerupe puţin din lăţimea şoldurilor.

(Visited 53 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107