Blake Lively si moda

Blake Lively vorbește despre pasiunile ei pentru modă, gătit și tîrgurile de vechituri :i-a cîștigat publicul cu aparițiile pe micile și marile ecrane – de-a lungul a șase sezoane în “Gossip Girl Intrigi la New York” și în producțiile“Patru prietene și o pereche de blugi”, “The Town/ Orașul” sau “Savages/ Brutele”, iar alegerile ei vestimentare i-au adus multe laude și apariții în topurile celor mai bine îmbrăcate vedete

Blake Lively vorbește despre pasiunile ei pentru modă, gătit și tîrgurile de vechituri :i-a cîștigat publicul cu aparițiile pe micile și marile ecrane – de-a lungul a șase sezoane în “Gossip Girl Intrigi la New York” și în producțiile“Patru prietene și o pereche de blugi”, “The Town/ Orașul” sau “Savages/ Brutele”, iar alegerile ei vestimentare i-au adus multe laude și apariții în topurile celor mai bine îmbrăcate vedete.blake_lively la moda


Au urmat și cîteva incursiuniîn lumea modei, actrița în vîrstă de 26 de ani fiind imaginea genților Chanel Mademoiselle în 2011 și a parfumului Gucci Première din 2012. Deși nu are un stilist personal, se numără printre vedetele cele mai fotografiate pe covorul roșu, iar viața ei este, într-o anumită măsură, ca un film Disney.
în luna septembrie a anului trecut s-a căsătorit că actorul canadian Ryan Reynolds într-o ceremonie restrînsă, în fața a 35 de invitați, printre care s-a numărat și Martha Stewart, a cărei companie a organizat petrecerea. E norocoasă s-o aibă ca bună prietenă și pe cîntăreața ei preferată, Florence Welch din trupa Florence and the Machine, iar cînd nu se poate decide ce pantofi să poarte, îi trimite, pur și simplu, un mesaj lui Christian Louboutin pentru a-i cere sfatul.
“Nici acum nu-mi vine să cred. Christian Louboutin îmi trimite mesaje pe telefonul mobil!”
Blake nu s-a născut pe lista celor mai bine îmbrăcate vedete> a trebuit să muncească pentru a ajunge acolo. în rolul Serenei van der Woodsen din “Gossip Girl” schimba și cîte 16 ținute într-un singur episod, ceea ce însemna, de obicei, trei ore de probe într-o săptămînă. “Am simțit de parcă ăsta era jobul meu – să încerc haine”, glumește ea, amintindu-și de cei șase ani petrecuți pe platourile serialului. Dar rezultatul acelor ore este că acum știe exact ce i se potriveș te. “îmi place să am talia pusă în evidență, vreau ca hainele să-miînvăluie rotunjimile corpului, nu să cadă drept pe lîngă trup.” în drumul spre faimă, Lively este prima care admite că a făcut și cîteva alegeri neașteptate. “Cînd m-am mutat din casa părinților mei, a fost o tranziție de proporții pentru mine”, spune ea despre începuturile ei în 2008, cînd cizmele de călărie și rochiile maxi erau preferatele ei. Dar cu timpul, călătorind mult și ajutîndu-se puțin și de aplicația style.com, ea a căpătatîncrederea să combine o eșarfă cu imprimeuri din India cu una îCHANEL Hosts A Dinner In Honor Of Blake Lively - Paris Fashion Week Fall/Winter 2012n dungi de la Burberry sau să aleagă o rochie de inspirație gotică cu o trenă neagră la Gala Met Costume Institute 2013.
Acum este fotografiată zilnic, articolele pe care le poartă fiind analizate în paginile revistelor și pe internet. Pe lîngă cumpărăturile de la magazine renumite ca Barneysși Saks, vedeta este îndrăgostită și de articolele drăguțe și mult mai ieftine de la Zara sau Topshop. “Recentam fost întrebată în ce mod mi s-a schimbat stilul de cînd sunt căsătorită, de parcă aș trăi într-o dictatură. Sper că mă îmbrac diferit acum față de cînd am absolvit liceul.
Sper să nu mă opresc niciodată din schimbare.” Este mare amatoare de tîrguri de vechituri :i acum își asumă destule riscuriîn aparițiile sale publice, dar revine întotdeauna la piesele ei preferate, pe care le și colecționează.
Printre acestea se numără mai multe eșarfe achiziționate în India și brățările cu imprimeuri pe care lea ales în timp ce muncea în Africa de Sud. Este fană a tîrgurilor de vechituri și în copilărie mergea regulatîmpreună cu familia la tîrgul Rose Bowl din California pentru a găsi piese interesante. Una dintre preferate este un pulover cu un porcuș or pe el. “Designerul Marc Jacobs l-ar vinde acum cu o avere!”, spune ea. Cît despre mulțimea de inele de cocktail pe care le-a adus din New Orleans, pe cînd filma acolo, are doar atîta de spus – “Suntmulte”. și cîte perechi de pantofi Louboutin poate avea o femeie?
“Dacă i-aș putea purta unul peste altul, aș face-o”. își decorează singură casa.
Dar ceea ce o pasionează și mai mult în prezent este mobilierul, avînd în vedere că își decorează singură casa achiziționată recent.
Banii pe care i-ar fi cheltuit pe haineși pantofi îi folosește acum pentru podele și instalații, așa că a schimbat locul din primul rînd de la prezentările de modă cu raioanele de la Home Blake-LivelyDepot și producători de tapet. Acum își dorește să achiziționeze un covor făcut manual și o măsuță daneză de la Etsy.
La fel ca și garderoba ei, casa lui Blake este un amestec de texturi, imprimeuri, descoperiri mai vechiși mai noi. Din fericire, soțul ei îi împărtășește pasiunea pentru combinaț ii interesante. “Sunt foarte norocoasă să fiu cu cineva care are gusturi mai bune decît mine”, spune ea despre Ryan. “Ne influențăm reciproc în diferite moduri.” Decorarea căminului lor este pentru actriță mult mai plăcută decît filmările. “Cînd filmezi atît pentru televiziune, cît și pentru marile ecrane, nu vezi rezultatul decît peste cîteva luni. Dar amenajarea unei case îți dă satisfacție imediată.”
“Bucătarii sunt pentru mine starurile rock”
Cînd toate lucrările vor fi gata, bucătăria va fi “vedeta” fiindcă actrița este o pasionată de gătit care participă la cursuri de specialitateîn fiecare țară pe care o vizitează.
A gătit feluri de mîncare pentru clienți la apreciatul restaurant Per Se din New York și pentru staff-ul de la O Ya din Boston. “Poate că Tim (n.r. proprietarul O Ya) ar fi trebuit să obțină un ordin de restricție împotriva mea, dar el și soția lui m-au invitat să le gătesc cina”, glumește actrița. “Bucătarii sunt pentru mine starurile rock”. Blakeși-a demonstrat abilitățile culinareși cu ocazia unei sesiuni video de gătit pentru site-ul revistei “Vogue”.
Acasă este exact locul unde vrea să fie, mai ales că acum este căsătorită.
“Munca este importantă, dar marea mea pasiune este viața personală.”
Recent și-a dat seama că nu a avut parte de o pauză adevărată de cînd mergea la grădiniță (a început filmările pentru“Gossip Girl” imediat după absolvirea liceului), iar această descoperire dă o valoare specială timpului petrecut acasă și cu vechii ei prieteni. Blake este doar o fată careîncearcă să găsească ingredientul secret pentru a avea o viață echilibrată.
Fapt ce poate explica una dintre activitățile căreia i se va dedicaîn această toamnă – găsirea oțetului balsamic perfect. “Oțetul balsamic este umami-ul meu. îl pun în tot ce gătesc.”

(Visited 256 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107