Bezele

  Ingrediente:
  Acesta este un desert la care cantitatea de materie primă nu contează, doar proporţia în care se foloseşte. Componentele de bază sunt albuşul de ou şi zahărul.

  La fiecare de albuş este nevoie de 50 g de zahăr.

  Mai este necesară (foarte) puţină sare, 2-3 picături de oţet sau zeamă de lămâie. Se pot folosi coloranţi alimentari, respectiv esenţe de fructe, vanilie, sau migdale.

 

Ingrediente:

  Acesta este un desert la care cantitatea de materie prim? nu conteaz?, doar propor?ia în care se folose?te. Componentele de baz? sunt albu?ul de ou ?i zah?rul.

  La fiecare de albu? este nevoie de 50 g de zah?r.

  Mai este necesar? (foarte) pu?in? sare, 2-3 pic?turi de o?et sau zeam? de l?mâie. Se pot folosi coloran?i alimentari, respectiv esen?e de fructe, vanilie, sau migdale.

   Mod de preparare:

  Albu?ul se bate cu mixerul la tura?ie medie, se adaug? celelalte componente ?i cu mixerul pe tura?ie mare pana cand spuma devine tare.

  Pe o tav? c?ptu?it? cu hârtie de copt, cu ajutorul unei linguri?e, sau cu s?cule?ul de ornat se pot crea cele mai diverse forme. Se a?eaz? în cuptorul preînc?lzit ?i se coace circa 45 minute la 120 grade C.

  Dup? ce se stinge focul, mai l?s?m câteva minute bezele la cuptor, cu u?a cuptorului întredeschis?.

(Visited 40 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.