Barbatul fara iubita si motivele sale

Barbatul fara iubita si motivele sale

In zilele noastre tot mai multi barbati de vîrsta de peste 30 de ani sunt singuri, iar femeile nu isi pot imagina de ce se intîmpla acest lucru.“Cum poate rezista un barbat peste 30 de ani fara o iubita, dar fara familie?”. Acestea sunt intrebarile pe care si le pun femeile cînd simpatizeaza un tip misto, singur.Barbatul fara iubita si motivele sale

Psihologii spun ca barbatii “sufera“ de doua tipuri de singuratati; sociala si emotionala.

Singuratatea sociala exista la nivelul cercului de prieteni. Asemeni femeilor, si barbatii au nevoie de prieteni cu cine sa-si petreaca timpul liber, cu cine sa imparta marile aventuri din viata sau pur si simplu cu cine sa iasa la baute sau la un poker.

Desi multi neaga ca “singuratatea doare”, indirect toti isi cauta un refugiu in care se pot ascunde de momentele de liniste si pace. Aici deja vorbim de cealalta forma a singuratatii, cea emotionala.

Desi femeile sunt mai deschise la minte la capitolul “povesti de suflet”, si barbatii sunt oameni si au nevoie sa fie ascultati. In comparatie cu relatiile de prietenie dintre femei, barbatii nu sunt atît de sentimentali, insa au si ei prieteni de incredere cu care impart totul.

Revenind la barbatii 30+, in urma unor cercetari si teste efectuate la nivelul unui grup de indivizi, a fost demonstrat faptul ca barbatii se maturizeaza mai greu decît femeile. In ce sens? Pîna o femeie isi traieste tineretea si se distreaza solo pîna la vîrsta de aproximativ 25 de ani, barbatii se simt foarte bine singuri chiar si la la 33-35 de ani.

(Visited 39 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107