Aproximativ 85.000 de persoane vor să fie prietene cu Paris Hilton

paris-hiltonAproximativ 85.000 de persoane s-au înscris pe internet pentru a participa la un reality show prin care va fi desemnat „cel mai bun prieten” al lui Paris Hilton, moştenitoarea celebrului lanţ hotelier.

Publicaţia People indica, joi, pe site-ul său de internet, că aproximativ 85.000 de persoane s-au înscris pentru a participa la reality show-ul „I wanna be Paris’ new best friend” (Vreau să fiu noul «cel mai bun prieten» al lui Paris), care va fi difuzat pe postul de televiziune MTV.

Filmările vor începe luna viitoare.

Cei care doresc să facă parte din anturajul lui Hilton pot să se înscrie pe un site special creat, www.parisbff.com. Publicul va vota 20 de finalişti, care se vor muta în aceeaşi casă cu Hilton şi vor învăţa de la „maestră” lucruri folositoare despre modă, petreceri şi cumpărături.

paris-hilton

 

Hilton nu a menţionat detaliile despre criteriile de selecţie a câştigătorului şi ce anume va obţine acesta. Însă a spus că este vorba de o persoană „în care poate avea încredere, care nu o va înjunghia pe la spate ca mulţi din oraşul acesta (Los Angeles, n.r.) şi cu care se poate amuza”.

Paris Hilton este una dintre vedetele excesiv de mediatizate în Statele Unite. Starleta a devenit celebră în 2003, după ce a apărut pe internet o înregistrare video în care aceasta făcea sex cu fostul prieten, Rick Salomon. Hilton a apărut apoi într-un reality show, „The Simple Life”, în care şi-a jucat propriul rol, acela de „săraca fată bogată”, după care, în 2005, a apărut într-un film de groază de categoria B. În 2006, şi-a lansat primul album muzical. În 2007 a petrecut trei săptămâni în închisoare pentru câteva infracţiuni rutiere.

Numele ei este însă asociat cu foarte multe produse care se vând în întreaga lume, iar Hilton, în vârstă de 27 de ani, este permanent urmată de o hoardă de paparazzi.

(Visited 44 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107