Apa si ceaiul pentru dietă

Pentru a putea scăpa de kilogramele în plus, dar și pentru a ne menține greutatea corporală, trebuie să avem grijă nu doar ce anume mâncăm, ci și ce bem.

dieta2

Pentru a putea scăpa de kilogramele în plus, dar și pentru a ne menține greutatea corporală, trebuie să avem grijă nu doar ce anume mâncăm, ci și ce bem.
Altfel spus, nu toate lichidele se „asortează” cu silueta. Cele mai bune sunt apa și ceaiurile neîndulcite.dieta2


Spune “Nu” deshidratării!
Probabil ați avut ocazia să testaț i chiar pe pielea dumneavoastră un regim alimentar. Ați observat că la începutul curei de slăbire ați pierdut destul de ușor câteva kilograme.
Ce s-a întâmplat de fapt?
În prima etapă, scăderea din greutate e legată în special de pierderea de apă din organism. Din acest motiv e recomandat să avem grijă și să nu uităm de un consum rațional de lichide. Pentru a arde calorii trebuie să avem o cantitate suficient de mare de apă în corp. Asta
în condițiile în care deshidratați fiind nu putem funcționa la capacitate maximă.
Eliminarea toxinelor De asemenea, când ardem calorii în organismul nostru apar toxinele, care se formează și trebuie eliminate. Avem nevoie de apă pentru a le elimina. La cură, înainte de fiecare masă e chiar recomandat să consumăm un pahar mare de apă. Senzația de sațietate apare mai rapid și astfel consumul de alimente e mai mic.
Pe lângă apă, pentru o bună hidratare avem nevoie și de ceaiuri.
Sunt recomandate ceaiurile verde și negru. Sunt ceaiuri care contribuie la o hidratare optimă. Ele scad nivelul de colesterol și pot înlocui foarte ușor cafeaua, oferindu- ne și porția de energie de care avem nevoie.
I.V.

(Visited 48 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107