Alimente ce elimină toxinele din organism

Se spune c? suntem ceea ce mânc?m ?i e dovedit c? e chiar a?a. Necazul cel mare apare tocmai atun-ci când toxinele pun st?pânire pe trupul nostru din cauz? c? nu ne control?m deloc atunci când ne a?ez?m la mas?.
Un proces necesar
Procesul de detoxifiere este necesar în cazul persoanelor care fumeaz?, m?nânc? nes?n?tos, adic? sunt consumatoare mari de alimente procesate, nu fac mi?care
?i iau medicamente des. Totu?i, sunt ?i alimente care elimin? toxinele din organism. Speciali?ti în domeniu au ajuns la concluzia c? plantele ale c?ror frunze sunt verzi sunt deosebit de importante în cazul detoxifierii, ele sprijinindu- ne ?i la purificarea corpului. În aceast? categorie intr? morcovii, p?trunjelul, sfecla ?i altele.
Cum sc?p?m de toxine?
Toxinele se acumuleaz? în organism din alimente bogate în fel ?i fel de aditivi alimentari, din carne tratat?, medicamente, fructe ori legume cu pesticide, cafea, tutun, alcool, ap? care nu e curat? ?i chiar din unele produse cosmetice.
În cazul în care vrem s? avem o alimenta?ie s?n?toas? ?i s? urm?m un proces de detoxifiere e indicat s? nu consum?m grupa care cuprinde alimentele interzise. Este vorba de alimente pr?jite, afumate, produsele cu un con?inut bogat de aditivi alimentari, produse fast-food, bogate în gr?sime.
Opt?m în cazul detoxifierii pentru fructe ?i legume s?n?toase, paste integrale, pe?te proasp?t, lactate degresate, ceaiuri naturale ?i carne slab? în cantit??i moderate.