Alege cizmele care ți se potrivesc

  Vine frigul și o haină călduroasă împreună cu o pereche de cizme asortate vor fi necesare pentru a te proteja de temperaturile joase, dar acest “duo” poate să te scoată din anonimat, să te facă să atragi privirile și, foarte important, să te simți bine !
  Nu uita că cizmele vor fi vedetele tendințelor pentru sezonul de iarnă care urmează pentru că acum, mai mult ca niciodată, designerii și-au îndreptat atenția asupra lor și au trasat tendințe care mai de care mai “sofisticate” și mai atrăgătoare.

Alege cizmele care ți se potrivesc

  Alege cizmele care ți se potrivesc – Vine frigul şi o haină călduroasă împreună cu o pereche de cizme asortate vor fi necesare pentru a te proteja de temperaturile joase, dar acest “duo” poate să te scoată din anonimat, să te facă să atragi privirile şi, foarte important, să te simţi bine !
Nu uita că cizmele vor fi vedetele tendinţelor pentru sezonul de iarnă care urmează pentru că acum, mai mult ca niciodată, designerii ţi-au îndreptat atenţia asupra lor şi au trasat tendinţe care mai de care mai “sofisticate” şi mai atrăgătoare.

 

Alege cizmele care ți se potrivescCare sunt preferatele tale?

Avem de ales între ghete, botine extrem de feminine, cizme mai scurte sau mai înalte până la bocanci. Fie că sunt din materiale moi ori cu diverse imprimeuri până la blană (care va fi elementul “must have” al încălţărilor), cu toc fără toc, cu platformă, cizmele trebuie să-ţi placă şi să-ţi stea bine.
Pentru zilele de iarnă mai puţin înzăpezite, alegeţi o pereche de ghete până la baza gleznei, cu talpă plată sau cu toc subţire ori gros – cu înălţimi de la mediu (2.5 – 3 cm) la foarte înalt (peste 9 cm) – şi cu botul pătrăţos ori rotunjit pentru un look mai feminin.

Acestea trebuie purtate fie cu fuste scurte sau pantaloni foarte scurţi combinaţi cu dresuri groase, fie cu jeansi skinny sau colanţi călduroşi.

Niciodată nu purtaţi ghete cu fuste midi sau peste genunchi, mai ales dacă sunteţi minione ori mai plinuţe, pentru că reduc din înălţime şi … lăţesc silueta.

Alege cizmele care ți se potrivescCizme din blană sau cu aplicaţii din blană

Foarte la modă în acest sezon de iarnă este blana. Fie că sunt încălţări confecţionate exclusiv din blană fie căau diverse aplicaţii din blană, sigur vă vor scoate din anonimat şi vor ţine şi picioarele la căldurică.
Blana falsă sau imitaţia de blană, amândouă se regăsesc în tendinţe.
Pentru fiecare zi sau la ţinute mai casual, o pereche de ghete sau cizme negre de exemplu, care să meargă cu orice culoare a ţinutei poţi opta pentru cizme cu talpă ortopedică (platformă).
În funcţie de înălţimea ta, poţi alege ghete până la gleznă, jumătatea gambei sau până la genunchi.
Cizmele cu toc foarte înalt sunt extrem de sexy şi vă ajută pentru a părea mai înalte dacă sunteţi mai scunde. Nu sunt foarte practice şi nici nu poţi pleca la drumuri foarte lungi cu ele, motiv pentru care pot fi o alegere numai pentru anumite ocazii, la care să le asortezi cu costume, rochii, pantaloni şi fuste scurte sau midi.

(Visited 90 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.