Accesoriile pentru par îti îndulcesc look-ul

accesorii_de_parBentiţe, coroniţe, clame, ace pentru păr, diademe, elastice şi cleştişori – acestea sunt accesoriile indispensabile pentru un look special şi original. Pentru că a venit căldura, îţi va fi destul de incomod să stai cu părul liber tot timpul. Coada de ncal, simplă, îţi poate părea plictisitoare, dar dacă îţi vei accesoriza părul cu podoabe încrustate cu pietricele colorate, învelite în materiale spectaculoase, viu colorate, efectul va fi spectaculos. Iată câteva sugestii: Alege bentiţe din piele lăcuita, material textil sau plastic, în culori tari. Modelele cu bandă dublă sunt extrem de sexy, iar bentiţele cu imprimeuri geometrice sau abstracte sunt foarte haioase. Pentru un look uşor retro, feminin, cu iz franţuzesc, optează pentru eşarfele late, cu buline.

accesoriile pentru păr

accesorii_de_par

Accesoriile pentru par – Bentiţe, coroniţe, clame, ace pentru păr, diademe, elastice şi cleştişori – acestea sunt accesoriile pentru păr indispensabile pentru un look special şi original.

Pentru că a venit căldura, îşi va fi destul de incomod să stai cu părul liber tot timpul. Coada de cal, simplă, îţi poate părea plictisitoare, dar dacă îţi vei accesoriza părul cu podoabe încrustate cu pietricele colorate, învelite în materiale spectaculoase, viu colorate, efectul va fi spectaculos.

Iată câteva sugestii: Alege bentiţe din piele lăcuita, material textil sau plastic, în culori tari.

Modelele cu bandă dublă sunt extrem de sexy, iar bentiţele cu imprimeuri geometrice sau abstracte sunt foarte haioase. Pentru un look u?or retro, feminin, cu iz franţuzesc, optează pentru eşarfele late, cu buline.

Accesoriile pentru par

Clamele pentru păr în formă de fluturaşi, gărgăriţe, flori sau broscuţe nu sunt numai drăgălaşe, ci şi de efect. Prinse ştrengăresc pe o parte, sau susţinându-ţi părul din breton, aceste accesorii vor atrage privirile tuturor.

Diademele şi coroniţele sunt recomandate atunci când participi la o petrecere sau chiar când mergi în club. Fii originală şi împodobeşte-ţi părul cu zeci de pietricele strălucitoare. Vei arăta ca o prinţesă coborâtă de pe aripile basmului!

Ce poate fi mai sexy decât o femeie cu flori prinse în păr? Chiar dacă nu sunt reale, accesoriile pentru par, clamele ce imită florile de mac, de cireş sau de trandafiri, sunt extrem de gingaşe şi feminine şi pe lângă aspectul estetic deosebit, sunt şi foarte practice.

(Visited 82 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107