Accesorii pentru par

crystalbowbarretteAccesoriile pentru par te ajuta sa dai un pic de dinamism coafurii tale si sa o pastrezi asa cum o aranjezi. Asadar, podoaba capilara prinde viata in aceasta vara datorita accesoriilor viu colorate, sub forma de flori, fluturi, dintr-o multitudine de materiale interesante. Lasa capul in fata si usuca parul cu uscatorul insistand in zona cefei, obtinand astfel un volum cat se poate de natural si sexy. Prinde-ti parul in coada de cal si in spatele urechii prinde o floare supradimensionala colorata. Se recomanda ca florile sa fie naturale, orhidee sau frezii. Rezultatul este uimitor! Feminitatea, puritatea si gingasia florilor emana frumusete si naturalete asupra chipului.

crystalbowbarrette

crystalbowbarrette

Accesoriile pentru par te ajuta sa dai un pic de dinamism coafurii tale si sa o pastrezi asa cum o aranjezi. Asadar, podoaba capilara prinde viata in aceasta vara datorita accesoriilor viu colorate, sub forma de flori, fluturi, dintr-o multitudine de materiale interesante. Lasa capul in fata si usuca parul cu uscatorul insistand in zona cefei, obtinand astfel un volum cat se poate de natural si sexy. Prinde-ti parul in coada de cal si in spatele urechii prinde o floare supradimensionala colorata. Se recomanda ca florile sa fie naturale, orhidee sau frezii. Rezultatul este uimitor! Feminitatea, puritatea si gingasia florilor emana frumusete si naturalete asupra chipului.

In vara anului 2008 se poarta clamele cu funde mari, diademele din satin, cu aplicatii de pietre semipretioase, acele de par din satin sau matase si palariile cu bor mare sau mic, dar neaparat in acelasi ton cu materialul rochiei. Aceste accesorii rafinate cu flori se potrivesc femeilor romantice, sensibile, care vor emana naturalete si mult bun gust in orice imprejurare s-ar afla.

(Visited 83 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107