Indicii că iubitul tău nu vrea o relaţie serioasă

Puțini bărbați sunt aceia care intră într-o relație cu gândul la ceva serios, cum ar fi întemeiera unei familii. Mulți sunt aceia care vor distracție, vor experiențe noi, vor doar să marcheze. Iar cei mai puțini sunt aceia care sunt sinceri și nu-și ascund intențiile necurate, nici măcar la câteva luni de relație. Cum îi depistăm?

Indicii că iubitul tău nu vrea o relaţie serioasă

 
Indicii că iubitul tău nu vrea o relaţie serioasă – Puțini bărbați sunt aceia care intră într-o relație cu gândul la ceva serios, cum ar fi întemeiera unei familii. Mulți sunt aceia care vor distracție, vor experiențe noi, vor doar să marcheze.

Iar cei mai puțini sunt aceia care sunt sinceri și nu-și ascund intențiile necurate, nici măcar la câteva luni de relație. Cum îi depistăm? Cum recunoști un bărbat care nu are intenții serioase cu tine?

Indicii că iubitul tău nu vrea o relaţie serioasă – Oricât de elegant s-ar purta, oricât de îndrăgostit ar părea că este, un bărbat nu te vrea pentru totdeauna dacă:

1. Nu te-a prezentat părinților Nu doar că nu i-ai întâlnit vreodată familia, dar nici măcar nu menționează că pe viitor ar putea avea loc vreun astfel de eveniment. E adevărat că mulți bărbați au nevoie de curaj și timp (de ordinul săptămânilor sau lunilor) pentru a-ți face intrarea, întrucât sunt confuzi și nu reușesc să înțeleagă repede dacă fata cu care se întâlnesc este the one. Însă, dacă trec 2 luni, iar tu nu i-ai văzut părinții, nici măcar după ce i-ai cerut să facă prezentările, atunci fugi de el cât poți de repede.

Ți-ai pierdut deja destul timp! – Indicii că iubitul tău nu vrea o relaţie serioasă

2. Continuă să păstreze o aură misterioasă A făcut pasul 1 pentru că – surpriză! – locuiește cu părinții și nu a avut încotro dacă a vrut câteva nopți fierbinți, iar tu nu l-ai invitat la tine. Însă menține în continueare un aer misterios, nu-ți spune ce gândește, ce planuri de viitor are, ce vrea să facă cu viața lui. Tranziția de la o avetură la o relație serioasă îi surprinde pe bărbați vorbindu-le partenerei despre gândurile lor cele mai ascunse, despre dorințe și idei pe care poate nu le-au împărțit cu nimeni. Are încredere în tine și-ți dezvăluie toate aceste lucruri? Aveți conversații serioase, despre viață, despre cum ar fi, dacă ar fi? Este relaxat când e cu tine, nu îi este frică să atingă subiecte sensibile, percum o posibilă viitoare familie împreună? Dacă răspunsul la toate aceste întrebări este NU, atunci trebuie să știi că nu ai tras încă lozul cel mare!

3. Se comportă ca un burlac Să presupunem că ați trecut și pasul 2, vorbiți deja fără ascunzișuri despre cum va fi când veți avea casa voastră, când vă veți muta împreună, căsătoria e următorul nivel în relația voastă etc. Cu toate acestea, el continuă să se comporte precum un adolescent, face multe promisiuni, dar nu mișcă un deget pentru a le îndeplini. Colindă cluburile cu amicii, calculează ieșirile doar cu tine pentru a le echivala apoi pe cele cu băieții, ia decizii de unul singur care vă afectează pe amândoi? Relația voastră este, pentru el, ceva distractiv, se gândește la voi ca la 2 parteneri de amuzament, nicidecum ca la o echipă care ar putea construi o viață. Poate fi îndrăgostit lulea de tine, dacă nu e serios și nu-ți dorește nimic mai mult decât plăcere, caută altceva!

(Visited 61 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107