3 idei pentru a avea o faţă curată

  Aveţi un ten gras şi nu aţi găsit încă leacul minune. Sfatul specialiştilor este să menţineţi pielea curată. Tenul gras are mai multe cauze decât soluţii.
  Ereditatea şi hormonii joacă un rol important.

  Este şi cazul femeilor gravide care remarcă o creştere a cantităţii de sebum de pe piele pe măsură ce se modifică activitatea hormonală.

3 idei pentru a avea o faţă curată

  3 idei pentru a avea o faţă curată

Aveți un ten gras și nu ați găsit încă leacul minune. Sfatul specialiștilor este să menține și pielea curată. Tenul gras are mai multe cauze decât soluții.
Ereditatea și hormonii joacăun rol important. – 3 idei pentru a avea o faţă curată

Este și cazul femeilor gravide care remarcă o creștere a cantității de sebum de pe piele pe măsură ce se modifică activitatea hormonală.

 

La fel se întâmplă și la femeile care folosesc diferite tipuri de anticoncepționale.
Pe de altă parte pielea grasă prezintă avantajul că îmbătrânește mai plăcut și se ridează mai puțin decât pielea uscată sau normală.
Iată câteva sugestii pentru a avea o față mai uscată și mai curată.

Încercați o mască cu argilă – 3 idei pentru a avea o faţă curată

Argila are proprietatea de a curăța pielea de grăsimea de suprafață și o tonifică. Măștile cu argilă pot fi achiziționate din farmacii sau magazinele cu produse naturiste. Însă trebuie să știți că efectele sunt temporare.
La fel de bine puteți folosi săpunurile medicinale. Săpunurile degresante sunt recomandate de dermatologi deoarece sunt specializate pe diverse moduri de a acționa, inclusiv în îndepărtarea petelor apărute pe piele.

Însă puteți folosi și un săpun obițnuit deoarece usucă destul de bine pielea.
Mai puteți opta și pentru ceaiurile din plante medicinale.

De preferat sunt plantele astringente care vă vor ajuta să îndepărtați luciul pielii grase. Puteți opta pentru ceaiul chinezesc, scoarța de stejar, scoarța de geranium și argințica.

3 idei pentru a avea o faţă curată
Preparați un ceai slab folosind una din aceste plante, lăsați-l să se răcească, strecurați-l și aplicați-l pe zonele de piele folosind un tampon de vată sau un disc demachiant.

(Visited 105 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107