11 tipuri de bărbați. Află în câteva minute pe care să îl păstrezi și pe care să îl eviți

tipuri de bărbați

Relațiile de succes pornesc și de la ce tipuri de bărbațo alegi să ai în viața ta. Dar, depinde și de modul în care ești dispusă să tratezi relația din punctul în care vă aflați. Dorințele voastre în mod clar trebuie să fie compatibile dar și să aveți o comunicare fluentă. Înainte de a trece la lista propriu-zisă, de tipuri de bărbați pe care să îi alegeți sau pe care să îi evitați, rețineți că un bărbat poate să fie inclus în mai multe categorii. Nu este o regulă generală să aparțină unei singure categorii.

Bărbatul bun la toate

tipuri de bărbați

Este genul de bărbat care se pricepe la de toate. Începând de la casă până la mașină știe să repare de toate. Un astfel de bărbat este indicat să îl păstrați pe lângă voi deoarece veți avea multe avantaje. Pentru a-l face să se simtă bine alături de voi puneți-l la treabă, ajutați cât puteți și veți vedea că l-ați câștigat. Astfel de tipuri de bărbați apreciază ca femeie de lângă el să fie la fel de harnică. Nu este nevoie să devii as în muncile gospodărești dar va aprecia enorm când va vedea interesul tău de a te implica.

Bărbatul profitor

Se așteaptă să îi plătești consumația atunci când ieșiți în oraș, nu contribuie cu nimic la cheltuielile casei deși stă la tine mai tot timpul. De asemenea, dacă sunteți de abia pe la începutul relației va face tot posibilul să te convingă să vă mutați împreună cât mai repede. Poate să fie și îndemânatic în același timp. Ceea ce înseamnă că a-i plăti totul este un fel de răsplată pentru el. Însă, nu toți bărbații iscusiți pot să fie profitori.

Microbistul convins sau maniacul sportiv

tipuri de bărbați

Întotdeauna este un meci important la televizor. Întotdeauna se vorbește numai despre acel meci de fotbal care ar fi putut aduce victoria. Devine nervos când echipa preferată pierde sau deosebit de încântat și sărbătorește cu prietenii victoria. Pe de altă parte tu, nici măcar nu ai idee cum arată telecomanda. Darmite să te uiți cu el și la altceva.  Dacă la început a fost acceptabil, o dată cu trecerea timpului va deveni insuportabil.

Zgârciții, tipuri de bărbați din categoria de evitat

tipuri de bărbați

Își calculează cu atenție fiecare bănuț și nu va ezita să îți ofere și ție sfaturi financiare. Te va consilia îndeaproape legat de cheltuielile pe care le ai.  De asemenea, te va certa atunci când îți vei cumpăra ceva mai scump. Pentru el dacă nu ați avea cheltuieli deloc ar fi ideal. Cu siguranță un astfel de om nu este deloc de păstrat decât dacă ești și tu pe aceeași lungime de undă și urăști să cheltuiești foarte mult. În caz contrar, poate deveni frustrant să stai lângă un astfel de om.

Hedonistul

Are impresia că tot universul a fost construit special pentru el. Nu va ezita să cheltuie o avere pe o sticlă de vin sau să își cumpere haine foarte scumpe. Și aceste achiziții le va face atunci când aveți cel mai mult nevoie de bani. De asemenea, nu va ezita să petreacă în timpul săptămânii, deși programul tău de lucru începe de dimineața devreme. Un bărbat care se simte foarte bine și fără tine nu merită efortul de a fi inclus în viața ta.

Peștișorul de aur

Acesta este din categoria de tipuri de bărbați care știe ce vrea de la viață, are o carieră de succes sau chiar propriul business. Are conturile pline și te va răsfăța. Și , dacă mai ai norocul să fie și romantic atunci vei petrece cele mai memorabile seri alături de el. Însă, aici poate să fie cu două tăișuri. Dacă este un hedonist convins atunci nu te vei bucura decât de rara lui prezență și de cadourile pe care ți le face drept recompensă.

Mincinosul

tipuri de bărbați

O fi sau nu o fi persoana care pretinde că este? Întotdeauna pare să aibă o poveste plauzibilă pentru absențele sale și nici măcar nu ai idee unde lucrează. Deși pare să aibă tot timpul bani având în vedere că nu se uită la cât cheltuie. Un astfel de bărbat poate fi și un hedonist sau poate să fie orice altceva sub toate măștile pe care și le-a pus.

Dictatorul

Fie este cum dorește el fie atunci mergi pe drumul tău. Nu se va da în lături să te elimine din peisaj dacă nu i te supui pentru că are tot timpul dreptate. Acesta este și modul în care funcționează la birou nu numai în particular. Astfel de tipuri de bărbați cu siguranță nu te vor face să te simți chiar bine. Uneori s-ar putea întâmpla și să îți spună ce ai de făcut în public, de față cu toată lumea. Nu considerăm că ți-ai dori un astfel de tratament.

Tipul agresiv, mereu în gardă

Se enervează din orice și chiar țipă la tine sau ridică mâna atunci când pare să nu înțeleagă care este situația. Un astfel de tip poate să fie și un dictator. Iar această combinație cu siguranță nu este de dorit pentru nici o femeie.

Sensibilul

Vorbește deschis despre sentimentele sale sau ale altora. De multe ori este înțeles greșit și mulți îl consideră enervant. Cu siguranță are farmec și momentele romantice pe care ți le va oferi vor fi memorabile.

Bărbatul dur

Este total opus tipului de bărbați sensibili și nu vorbește niciodată despre nimic, în special despre sentimentele pe care le are.  Se consumă în interior și dacă te va părăsi nu vei avea ideea prea concret care sunt motivele.

 

(Visited 35 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107